Tulosta

Kakkuritarin toimitusehdot

 

Tarjouspyynnöt ja tilaaminen

Kakkujen suunnittelu ja käsityönä valmistettujen koristeiden tekeminen vie aikaa. Toivommekin yhteydenottoa vähintään 2 viikkoa ennen toivottua toimitusta.

Tarjouspyyntöjä ja tilauksia otetaan vastaan sähköpostilla ja puhelimitse. Ilmoitathan tarjouspyynnössä seuraavat asiat:

Toiveittenne perusteella laskemme teille tarjouksen. Hintaan vaikuttavat muun muassa täytteet, erikoisruokavaliot, koristeiden vaativuus sekä työn määrä. Tuotteet tulee tilata erikseen. Tilaus on sitova vasta vahvistuksen jälkeen.

 

Toimitusehdot

Asiakas noutaa tilaamansa tuoteet itse leipomoltamme. Kuljetuksista sovitaan erikseen tilauskohtaisesti (esimerkiksi juhlapaikalla kokoamista ja viimeistelyä vaativat kakut). Kuljetuksista peritään erikseen sovittava palkkio + 0,56€/km.

Yli 50 hengen tilauksista perimme 95€ ennakkomaksun. Suunnittelu aloitetaan maksun suorittamisen jälkeen.

Koska tuotteidemme valmistuksesta vastaa yksi henkilö, pidätämme oikeuden tilauksen perumiseen ylitsepääsemättömän esteen vuoksi (esimerkiksi sairastuminen tai tapaturma).

Hääkakkutelineiden vuokraan lisätään 30€ pantti. Pantti palautetaan asiakkaalle, kun teline on palautettu puhdistettuna ja hyväkuntoisena. Vuokra-ajat ja palautukset sovitaan erikseen.

 

Maksaminen

Tuotteet voi maksaa käteisellä, pankkikortilla tai ennakkomaksuna, jolloin maksu tulee näkyä pankkitilillä viimeistään 3 päivää ennen tuotteiden toimitusta.

Myymme laskulle ainoastaan yrityksille. Laskutuslisä 5€/lasku.

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.